Privremena pješačka zona – privremena regulacija prometa i dijela autobusnih linija

Pripreme za ovogodišnji bogat program Prosinca u Puli – Dicembre in città u punom su jeku pa će tako već od sutra 13. studenog, od jutarnjih sati radi postave klizališta i ostale opreme na Giardinima, stupiti na snagu privremena regulacija prometa i dijela autobusnih linija.

Budući da se  Laginjina i ulica Giardini zatvaraju na križanju sa Smareglinom i Anticovom, te Zagrebačka na križanju s Dobrichevom, zamjenska autobusna stajališta bit će u Ulici Sv. Ivana (kod Gradske knjižnice), u Ulici Dubrovačke bratovštine (kod OŠ Tone Peruško ), na Trgu Republike (kod „Robne kuće“) te u Dalmatinovoj ulici (kod tržnice).

Zadarska ulica, od križanja s Istarskom ulicom do križanja s Dobrichevom, postaje jednosmjerna u pravcu Istarske ulice, te će se autobusne linije koje su polazile iz Istarske ulice (kod FINA-e), poput gradske linije za Štinjan te prigradskih linija za Fažanu i Vodnjan, premjestiti u Flavijevsku ulicu (kod Arene).

Podsjećamo da će Carrarina privremeno biti dvosmjerna slijepa ulica, budući da će se parkirna mjesta s lijeve strane ukinuti.

Za vozila dostave ostaje na snazi odluka o prometovanju u pješačkoj zoni, odnosno dostava će kao i inače biti omogućena svakog dana do 8.30 ujutro.

Detaljne informacije o privremenoj regulaciji prometa mogu se pronaći na stranici www.prosinacupuli.hr, dok se regulacija autobusnih linija može pronaći na stranici www.pulapromet.hr.

Svim sudionicima u prometu zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju za vrijeme trajanja nove regulacije prometa!

Pin It on Pinterest