Denis Goldin predstavlja novi singl – „Last Goodbye“

Ponovno je ostvario uspješnu suradnju s američkim pjevačem iautorom Robom Hazenom

Nakon što je početkom godine predstavio singl „Devious Plans“, pulski DJ i producent Denis Goldin za kraj 2019. je pripremio još jedno izvrsno dance/pop izdanje! Predstavljamo vam njegov novi singl „Last Goodbye“, u kojem je ponovno ostvario suradnju s američkim pjevačem i tekstopiscem Robom Hazenom! Pjesma je od danas dostupna u radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi:

https://denisgoldin.lnk.to/lastgoodbye

„Snažne melodije gitare i klavira najbolje opisuju osjećaje o kojima govori sama pjesma. “Last Goodbye” nastala je u suradnji s Robom Hazenom koji je svoje emocije podijelio otvoreno, a u kojima se svi možemo prepoznati bar u jednom trenutku našeg života kad dođe vrijeme za promjene. U ovoj pjesmi prepustio sam se istraživanju nekog, za mene do sada novog stila produciranja, i tako je nastala radijska verzija ove pjesme”, otkriva Denis Goldin o svom novom singlu. Uz njega, priču o pjesmi istaknuo je i Rob Hazen, autor teksta: „Pjesma je prošla razne oblike, u prethodnih nekoliko godina. Htio sam napisati pjesmu koja govori o situaciji kada zapneš na emotivno lošem mjestu i vodiš unutarnje borbe sam sa sobom o tome trebaš li se predati ili pobjeći iz te situacije. Denis je za pjesmu kreirao izvrsnu glazbu, koja savršeno nadopunjava tematiku i emocije koje sam htio dočarati.

“Za Denis Goldina i Roba Hazena ovo je peta po redu suradnja, koja je započela prije nekoliko godina, radom na Denisovom debitantskom singlu „Everything In The World“ iz 2015., te se nastavlja sve do ovog novog singla „Last Goodbye“, koji je dostupan u radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi. Kao DJ i producentsko ime Denis Goldin je dio domaće i europske scene više od desetljeća.Njegovi singlovi i remixevi dosegnuli su ljestvice radijskih postaja diljem svijeta, svoj put su našli do Beatport i Traxsource chartova, singl „Heart beat“ uvršten je na cijenjenu kompilaciju „HitMania Spring 2017“. Nastupio je na Ultra Europe, Sea Star i Adria Summer festivalima, a njegovu produkciju u svojim su setovima podržala i svjetska DJ/producentska imena, kao što su Nicky Romero, Don Diablo, Gabry Ponte, Dub Vision, Cristian Marchi…U posljednjih nekoliko godina u Hrvatskoj se istaknuo i kroz objavu službenih remixeva HR Top40 singlova raznih glazbenih imena – novo glazbeno ruho dao je pjesmama „Zaljubila sam se “Detoura, „Sve istine i laži“ Ivane Kindl, „Mijenja se vrijeme“ Nine Badrić, „Tišina“ Marka Tolje,„Tvoj lik“ Marina Jurića-Čivre…Osim što je DJ i producent, Denis Goldin je i profesor francuskog roga u glazbenoj školi u Puli.Svoju glazbenu izobrazbu započeo je u školi Ivana Matetića Ronjgova u Puli, zatim je u glazbenoj školi Pavla Markovca u Zagrebu maturirao instrumentalni smjer francuski rog, da bi na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu 2005. godine diplomirao francuski rog.
Singl „Last Goodbye“ dostupan je u radijskom eteru te putem digitalnih glazbenih platformi –u Hrvatskoj su to Deezer, Google Play i YouTube Music.

Pin It on Pinterest