Saniran kolnik u Bečkoj ulici – prometnica se sutra otvara za promet

Iscrtavanjem prometne signalizacije završena je sanacija prometne površine u Bečkoj ulici koja će se sutra oko podne, kada se očisti zona gradilišta, otvoriti za promet. Podsjetimo, s radovima sanacije predmetne prometnice započelo se krajem studenog ove godine i to nakon što su okončani radovi sanacije prometne površine u obližnjoj Kochovoj, Gupčevoj i Ulici Grada Graza. Isti, kao i brojni drugi radovi sanacije prometnih površina izvode se u sklopu izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta na području grada Pule kako bi se doprinijelo boljim uvjetima za odvijanje prometa i u tom dijelu grada.

Kolnik je u Bečkoj ulici saniran u dužini od oko 330 metara i to u punom profilu od Jeretove do raskrižja s Ulicom Sv. Polikarpa. U sklopu radova sanacije asfaltnog zastora – habajućeg sloja u predmetnoj ulici sanirano je i oko 90 metara mješovite kanalizacije u izvođenju društva Pragrande d.o.o..
Također, zamijenjena je i odbojna ograda u dužini od 75 metara.
Radove je izvodilo društvo Cesta d.o.o. a vrijednost istih procjenjuje se na 300 tisuća kuna bez PDV-a.

Ovim putem zahvaljujemo građanima na strpljenju i razumijevanju tijekom odvijanja radova kojima se povećala kvaliteta prometne infrastrukture u gradu Puli.

Pin It on Pinterest