Grad Pula oštro osuđuje vandalizam u osnovnoj školi Veli Vrh

Povodom devastacije okoliša prostora osnovne škole Veli Vrh i školske imovine koja je nastala tijekom proslave novogodišnjeg noći, Grad Pula najoštrije osuđuje ovakvo neprimjereno ponašanje pojedinaca.

„U ime Grada Pule i svoje osobno, najoštrije osuđujem svaki oblik devastacije gradske i školske imovine, a posebice onaj popraćen ispisivanjem grafita i potpuno neprimjerenim uništenjem zajedničke imovine. Sredstva koja će se sada utrošiti na sanaciju mogla su se utrošiti na mnogo bolji način usmjeren prema daljnjem poboljšavanju uvjeta djece i mladih u našem gradu. I ovim putem apeliram na naše sugrađane da se suzdrže od daljnjeg uništavanja prostora namijenjenog za boravak djece i mladih,” kazao je gradonačelnik Boris Miletić oštro osuđujući ovakav vandalizam.

Unatoč oštećenjima koje je okoliš škole Veli Vrh pretrpjela, Grad Pula će nastaviti s podizanjem kvalitete života svih građana te nastavkom ulaganja u školski obrazovni sustav te sve ono što našim mladima omogućuje bolje i sigurnije odrastanje.

Pin It on Pinterest