Istarski Festival Vjenčanja u novom proširenom konceptu

U domu hrvatskih branitelja u Puli počeo je Istarski Festival Vjenčanja čijem je otvorenju prisustvovala zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci. U sklopu programa posjetitelji su imali priliku vidjeti i četiri modne revije, a predstavile su se i Vjenčanice Biba, Salon vjenčanica Neva, Vjenčanice Angels Wedding, Vesna Sposa, Butik Lilien, Blu kids te butik Oh la la.


Zamjenica gradonačelnika Elena Puh Belci pohvalila je organizatore festivala na vrijednom radu i trudu kojega su uložili te im je zaželjela nastavak uspješnog poslovanja.

Marijana Dabo Percan, vlasnica Tijare, naglasila je kako se ovogodišnji TIJARAnewsFESTIVAL sastoji od tri eventa. Cilj je svake godine ponuditi nešto novo i drugačije, novi sadržaj te nove lokacije. TIJARAnewsFESTIVAL sastoji se od TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja, TIJARAartNEWS izložbe svadbene fotografije te TIJARAfashionNEWS izložbe svadbenih haljina.  Upravo je ovim formatom započeo intenzivniji put i rad na kreiranju prepoznatljivosti Istre i Pule kao izuzetno atraktivne destinacije za vjenčanja, naglasila je Dabo Percan.

Željko Cetina u ime Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Pula, istaknuo je kako su specijalizirani festivali od velike važnosti jer su provjera stanja i dostignuća određenog sektora, u ovom slučaju sektora koji se bavi djelanostima vezanih uz vjenčanja. Osim toga, rekao je da posjet ovakvim događajima, tvrtkama rezultira otvaranje novih mogućnosti da potencijalnim kupcima prezentiraju nove proizvode i /ili usluge. Istarski Festival Vjenčanja doprinosi popularizaciji djelatnosti vezanih uz organizaciju vjenčanja ali i samoj promociji Istre kao atraktivne destinacije za mladence, naglasio je Cetina.

Vesna Jovičić iz Turističke zajednice Grada Pule potvrdila je posebnost Istre kao destinacije za vjenčanja spomenuvši da su sve češći upiti stranih i domaćih gostiju na temu izbora lokacije te organizacije vjenčanja u Puli i Istri. Također, naglasila je kako se upravo kroz ovu manifestaciju njezina promocija povećava iz godine u godinu.


TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja, njegovo dvadeseto izdanje, tradicionalno se održava kroz dva dana, a tom prilikom predstavlja se osamdesetak izlagača s uslugama i proizvodima vezanim uz vjenčanja uz bogat dvodnevni program. Vedran Đukić iz VBV studija naglasio je kako svake godine nastoje iznenaditi posjetitelje uređenjem interijera rasvjetom. Moderan je to i noviji pristup vjenčanom dizajnu i dekoraciji prostora te nastoji svake godine posjetitelje sajma nanovo iznenaditi. Posjetitelje očekuju brojni noviteti s raznih polja a vezano uz vjenčanja. Ovogodišnji vizualni identitet, odnosno osnovni motiv koji krasi vizuale manifestacije, nastao je u suradnji s Pekarom i Slastičarnom Concettino. Bitno je spomenuti kako festival njeguje prezentaciju brojnih noviteta iz svijeta mode, fotografije, cvjetnih aranžmana, slastica.

Fotogalerije na linkovima:

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=2542083149237085

https://www.facebook.com/pg/pulskasvakodnevnica/photos/?tab=album&album_id=2542160912562642

Pin It on Pinterest