Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak posjetila Pulu

U sklopu turneje Razgovori o promjenama, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak danas je posjetila Pulu, a srdačnu dobrodošlicu u osnovnoj školi Giuseppina Martinuzzi  zaželjela je zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci i ravnateljica škole Susanna Cerlon.

Posjeti ministrice nazočio je i zastupnik u Hrvatskom saboru Furio Radin i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grad Pule Elvira Krizmanić Marjanović.

Nakon srdačne dobrodošlice od predstavnika i učenika škole, ministrica je obišla školu i sudjelovala na satu fizike te je održala i sastanak s djelatnicima škole. Na sastanku se razgovaralo o prevedbi reforme te su učitelji imali prilike razgovarati s ministricom o promjenama koje je reforma unijela te kako te promjene utječu na njih i na učenike. U konstruktivnom dijalogu bila je to prilika da se iznesu sve dvojbe i da se zajednički, s informacijama direktno s terena, razgovara o temama na kojima treba još raditi i usvršavati.

Nakon posjete pulskoj školi, ministrica će tijekom turneje posjetiti i Gimnaziju i strukovnu škole Jurja Dobrile u Pazinu.

Pin It on Pinterest