Preprodavali amfetamin u Rovinju, policija im pokucala na vrata

Nakon što su policijski službenici prikupili informacije o tome da muškarac i žena prodaju drogu u Rovinju, obavili su pretragu stana i pronašli amfetamin

Foto: Ilustracija

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 32-godišnjak i 31-godišnjakinja počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Nakon što su policijski službenici prikupili informacije o tome da muškarac i žena preprodaju drogu, temeljem sudskog naloga su 3. lipnja u poslijepodnevnim satima obavili pretragu stana u Rovinju. Prilikom pretrage su pronašli više vrećica s ukupno 60.3 grama amfetamina, tri mobitela, digitalnu vagu, pribor za konzumaciju droge, kuhinjski pribor s tragovima bijele praškaste tvari te vrećicu s oko 143.55 grama kofeina, odnosno primjese koju su osumnjičeni miješali s amfetaminom. Pronađeni predmeti su oduzeti te će policija protiv 31-godišnjakinje podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, dok će se 32-godišnjak danas tijekom dana privesti u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Pin It on Pinterest