Prodaja ulaznica na info punktu i ispred Arene

Prodaja ulaznica za 67. Pulski filmski festival na Giardinima započinje 22. kolovoza u 9 sati. Info punkt će posjetiteljima biti na raspolaganju svakodnevno od 9 do 21 sat, od 22. kolovoza do 4. rujna, dok će prodajno mjesto ispred Arene biti otvoreno od 29. kolovoza do 5. rujna, od 18 do 22:30. Na info punktu bit će, uz pojedinačnu ulaznicu za večer (25,00 kn) i komplet za sve dane (150,00 kn), omogućena kupovina povoljnijih pojedinačnih ulaznica za studente i umirovljenike, koje iznose 7,00, odnosno 4,00 kn. Sve informacije moći će se dobiti i na telefonski broj info punkta 099 534 75 25.

S obzirom na epidemiološku situaciju, ove će godine posjetitelji moći svoja mjesta u Areni zauzeti već od 19 sati. Prilikom ulaska i izlaska obvezno je nošenje zaštitnih maski koje posjetitelji smiju skinuti tijekom gledanja programa. Sjedala su postavljena u parovima, 1,5 m udaljena od sljedećih sjedećih mjesta. Fizički razmak obvezan je i prilikom ulaska i izlaska u Arenu.     

Pozivamo gledatelje da zbog ograničenih sjedećih mjesta, na vrijeme osiguraju svoju ulaznicu te pritom preporučujemo on-line kupovinu putem mrežne stranice pulafilmfestival.hr.

Pin It on Pinterest