Delegacija Belog Manastira u posjetu Puli

U pulskoj Komunalnoj palači gradonačelnik Boris Miletić sa suradnicima primio  je delegaciju Grada Belog Manastira predvođenu gradonačelnikom Tomislavom Robom, a Pulu su posjetili kako bi se pobliže upoznali s načinom rada i dostignućima gradske uprave po pitanju komunalne infrastrukture i javnog prijevoza.

Gradonačelnik Miletić zaželio je dobrodošlicu kolegama iz Belog Manastira te je izrazio zadovoljstvo što ih može upoznati s radom pulske gradske uprave i razmijeniti pozitivna iskustva po pitanju izgradnje komunalne infrastrukture,  javnim prometom i ostalim izazovima i problematikom s kojima se treba suočiti kako bi se kvalitetno upravljalo gradom. „Između ostalog, naglasio bih i primjer naše gradske uprave koja već više od deset godina koristi e-poslovanje u svim segmentima poslovanja te sam uvjeren da će moji suradnici sa zadovoljstvom prenijeti svoja iskustva i ovaj primjer dobre prakse kolegama iz Belog Manastira“ rekao je gradonačelnik.

Prijemu su nazočili pročelnik Ureda Grada Aleksandar Matić i direktor Pulaprometa d.o.o. Igor Škatar koji je goste upoznao s radom komunalnog poduzeća i izazovima upravljanja.

Gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob zahvalio je na suradnji i otvorenosti Grada Pule naglasivši da će im sve informacije i savjeti koje su dobili biti od velike koristi u njihovom budućem radu te da se nada suradnji s gradom Pula i na području gastronomije, vinarstva i drugih područja.

Pin It on Pinterest