(Aaa,Bbb…) IZRAZI SE ČOVJEČE KAKO TREBA!

Piše: Sonja Sabol

Znate kakav je naš narod? Sve bi a ništa ne bi. Kontra psihologija ali ne i kontra okrenuti u krevetu tijekom seksa. Aktivno pušenje cigareta, ispijanje kava po danu, litra piva navečer, a onda kada se treba pokazati na djelu nastaje zastoj gori nego u prometu. Pasivno agresivni u nastupu izražavanja, potisnuti kompleksi i frustracije, s dozom uvrjedljivih komentara.

Kada treba prići ženi, naši muškarci se totalno pogube. Where’s the fucking problem? Žene poput planinskih mula stoje i čekaju, ne bi li se ovaj pastir s brda pokrenuo.

 Svi na mobitelima, ispijanje cuge… Onda kada dođu doma brzo pretražuju po društvenim mrežama profile tih cura. I vas nazivaju muškarcima? To su muškarci ? Kada dođe do samog čina, znači ”grand finale”, treba se dokazati je li tako? Oni ne znaju što bi, gdje bi, što će… 

Patetika je Božji dar naspram tišine uživo. To se izbezumi, gleda, promatra iz daljine, pije vodu kao da se nalazi u pustinji, te će se isti tren onesvijestiti jer želi prići nekoj curi. Ma imaj muda, idi tamo i reci joj nešto, nasmij ju. 

Ima pravih muškaraca ali treba znati znanje. Ima i pravih žena iako su rijetke kao dijamanti na Nilu…

Što se zapravo dešava, izvrnulo se cjelokupno ponašanje i opća kultura prilaženja nekome. Ne možete, ne znati beknut apsolutno ništa i očekivati od druge strane da učini sve umjesto vas. Onda ste zaista kreteni od muškaraca. Infantilan, neozbiljan mulac. Evo ti duda i idi spavati.

Muškarci moraju biti svjesni svog poraza, jer ako ja kao žena vidim točno u čemu je problem, pa kako onda vi ne razumijete a cijela ergela prijatelja stoji kao podrška oko vas? Odite svi kući i gledajte nogomet, jer gledanje kako se zabijaju golovi je ipak jednostavnije. U krevetu se isto zabija, e sad, netko zabije gol i postane viceprvak tog kreveta a netko dobije žuti karton. 

Bez uvrede, ali realno ljepota ne znači ništa. Ako muškarac ne zna voditi konverzaciju, snaći se u situaciji, biti nasamo s tom curom, onda neka ne misli da će Instagram riješiti stvar. Pa ne j*** društvena mreža, j*** ti care ! Ne ljubi ju like nego ti budalo.

Utakmica traje 90 minuta, osim ako se ne igra u produžecima. Optimalno vrijeme trajanja seksa bi trebalo biti kao poluvrijeme 45 minuta- bez stajanja. Ako to izdržite, kapa dolje. 

Ali prije toga da bi postali viceprvaci svijeta, morate proći treninge. Prema tome naučite se izražavati, prilaziti curama i prije svega ponašati kako treba. Aaa, je stenjanje tijekom orgazma. Bbb, je znak da ste zbog nervoze počeli mucati.

Prema tome jedna čaša Jacka i na noge lagane prema curi koja vam se sviđa, zavoditi kako god znate ali da pritom ne ispadnete moron. Bez uzdizanja samih sebe u stilu ” ja ovo, ja ono ” uredu? Ne zanimaju nas laži, površnost i egocentrične izjave.

Kada uspijete dobiti broj od cure, napite se kao stoka i radite što god vas je volja, a do tada molite Boga da vam prvo poluvrijeme uspije.

PS. Ako dođete do svjetskog prvenstva,(spavaće sobe) sjetite se kako je Ante Rebić išao zamijeniti kopačke, i samo nastavite odrađivati onih optimalnih 45 minuta bez stajanja! 

PUSA, CMOK!

Odgovori

Pin It on Pinterest