Daniel Deković novi je predsjednik Gradske podružnice IDS-a Pula

PULA – Daniel Deković novi je predsjednik Gradske podružnice IDS-a Pula, odlučeno je na sinoć održanoj Izbornoj skupštini podružnice u Puli.  

Na skupštini, koja je protekla u konstruktivnoj i radnoj atmosferi, sudjelovalo je 90-ak fiducijara koji su birali novog predsjednika pulskog IDS-a i novi sastav predsjedništva. Za funkciju predsjednika bilo je dvoje kandidata, a nakon tajnog glasanja Daniel Deković dobio je 52 glasova, dok je drugi kandidat Marin Lerotić dobio 39 glasova.  

Za članove predsjedništva izabrani su: Fabrizio Radin, Diana Kukić Dasko, Slađana Radošević, Robert Cvek, Ileana Blašković Zahtila, Edi Gobo, Ivan Belobrajdić i Enes Ibrahimović.

Novoizabrani predsjednik pulskog IDS-a Daniel Deković zahvalio se svim članicama i članovima na snažnoj podršci te je poručio da je pulski IDS na ovoj skupštini jasno pokazao da je shvatio poruku građana Pule. – Detektirali smo uzroke naših problema i iz njih izvukli pouke, a na ovoj skupštini ponudili smo nova rješenja i viziju daljnjeg razvoja stranke, kazao je Deković.  

– Došlo je vrijeme za promjene, a priliku moraju dobiti novi ljudi s novim i svježim idejama. Želimo jači i bolji IDS koji će svojim politikama i rezultatima rada u potpunosti opravdati povjerenje građana Pule. Od danas krećemo u tom smjeru i nemamo namjeru stati, jer IDS je po svom mentalitetu pobjednička stranka!

– Pred nama ima puno posla, ali siguran sam da se pulski IDS može konsolidirati u kratkom roku te ono što je najvažnije, možemo ponuditi kvalitetna rješenja za naš grad,  zaključio je novi predsjednik pulskog IDS-a.

Daniel Deković ima 36 godina. Po zanimanju vatrogasac i mladi poduzetnik. Aktualni je predsjednik Mjesnog odbora Busoler. U svoja tri mandata osvojio je povjerenje i simpatije građana uz ostvarene mnogobrojne projekte i promjene. U politici je aktivan već 15 godina, dok se u slobodno vrijeme bavi trčanjem ultramaratona.

Odgovori

Pin It on Pinterest