Vili Rosanda novi je predsjednik IDS-a Puljštine

PULA – Vili Rosanda novi je predsjednik Zajednice podružnica IDS-a Puljštine, odlučeno je na sinoć održanoj Izbornoj skupštini u Puli na kojoj je sudjelovalo 90-ak fiducijara i biralo se novo vodstvo IDS-a Puljštine.  Za potpredsjednika Zajednice podružnica IDS-a Puljštine izabran je Viktor Lazarić, a za tajnicu Monica Derocchi.  

Za člana predsjedništva ZP-a izabran je Predrag Pliško, dok ostale članove predsjedništva čine  po funkciji predsjednici podružnica: Daniel Deković (IDS Pula), Enea Codacci (IDS Vodnjan), Saša Škrinjar (IDS Ližnjan), Mirna Mihovilović Radolović (IDS Medulin), Dalibor Biletić (IDS Barban), Denis Diković (IDS Marčana), Darvin Žufić (IDS Svetvinčenat) i Ivan Geršić (IDS Fažana).

Predstavivši svoj program rada za naredni mandat novoizabrani predsjednik IDS-a Puljštine Vili Rosanda najavio je značajne promjene u djelovanju na terenu te obrazložio svoju viziju jačanja IDS-a na području Puljštine.  – Ono što mi daje optimizam jest činjenica da naši članovi imaju pregršt novih ideja i odlučnu želju da doprinose razvoju naših zajednica. Radit ćemo na modernizaciji naših organizacija, koje vidim kao inkubatore novih ideja i programa, kazao je Rosanda dodajući:  

– Jedan od najvećih prioriteta mog mandata bit će svakako i jačanje suradnje među našim podružnicama, ali i sustavno povezivanje vodstava i članova svih podružnica Puljštine. Učit ćemo iz vlastitih i tuđih grešaka, kao i iz vlastitih uspjeha!

Rosanda je zaključio kako vjeruje da su svi izazovi premostivi te da ima sjajnu ekipu koja će zasigurno doprinijeti stvaranju boljeg i modernijeg IDS-a, odnosno razvijenije i perspektivnije Puljštine.

Na Skupštini se također glasalo za kandidate za viša tijela IDS-a. Na Skupštini je istaknuta kandidatura Dalibora Pausa za predsjednika IDS-a, koju su fiducijari IDS-a Puljštine jednoglasno podržali. Za kandidatkinju za potpredsjednicu predložena je Elena Puh Belci, za člana predsjedništva IDS ispred ZP-a Puljštine predložen je Marko Ravnić, dok je kandidat za člana Garantnog odbora Ivan Beletić Tatić.

Odgovori

Pin It on Pinterest