Brojni događaji jučer na pulskoj centralnoj tržnici

Brojna događanja jučer na pulskoj centralnoj tržnici. Pored izlagača koji dolaze u sklopu manifestacija Mirisi i okusi te HandMade by Markat, u gostima su bile još dvije udruge te gosti, korisnici i djelatnici Obiteljskog doma Villa Elisa iz Šišana. Korisnici i djelatnici Ville Elise, uoči dana zaljubljenih, pripremili su oko 100 paketića domaćih kolača namijenjenih za humanitarnu akciju. Paketić slatkih delicija mogao se zamijeniti za donaciju koju će Obiteljski dom Villa Elisa donirati dalje udruzi Naš San Njihov Osmijeh.

Udruga Veliko srce malom srcu gostovala je također na centralnoj gradskoj tržnici povodom obilježavanja Festivala srca. Naime, od 7. do 14. veljače obilježava se Festival srca – Svjetski tjedan djece s prirođenim srčanim greškama.  Udruga Veliko srce malome srcu je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. Cilj udruge je osvijestiti javnost o postojanju djece s prirođenim srčanim greškama, potpora njihovom pravodobnom i pravilnom liječenju te pružanje psihološke pomoći roditeljima djece sa srčanim bolestima.

U gostima su bili i predstavnici Udruge gluhih i nagluhih Istarske županije koji su se također predstavili s dijelom svojih aktivnosti te prikupljali donacije.

Do tržnice u centru Pule došetali su i ulični zabavljači. Šarena povorka obradovala je najviše najmlađe sugrađane, no i ostalima izmamila osmijeh.

Odgovori

Pin It on Pinterest