Puležani i Puležanke proslavili Žujin rođendan!

Pula je bila druga postaja Žujine rođendanske turneje koja će do rujna zabavljati publiku širom Hrvatske

Koncertna sezona traje već neko vrijeme, a Pula je prošli petak bila koncertno središte svih punk zaljubljenika i građana željnih dobrog provoda. Još od ranog popodneva Titov park počeo se puniti zainteresiranim građanima koji su cijelu večer uživali u zabavnim sadržajima, odličnoj klopi i omiljenoj Žuji.

Publiku su besplatno zabavljali stand-up komičari iz kolektiva Lajnap, dok je za glazbeni program bio zadužen bend Mašinko koji ne skriva zadovoljstvo zbog odličnog koncerta: „Pula, hvala puno na glasnom pjevanju i odličnoj energiji! Jako smo se veselili ovom koncertu i veselimo se svim ostalim nastupima koji nas čekaju na Žujinoj turneji povodom 130. rođendana. Vjerujemo da će se pamtiti po dobroj zabavi!“

Žujina rođendanska turneja proći će kroz još osam hrvatskih gradova, a osim Mašinka su za vrhunsku atmosferu zaduženi Psihomodo Pop, Neno Belan & Fiumens, TBF, Pips,Chips & Videoclips, Vatra, Letu Štuke, Silente i Žuja Rock band.

“Ove godine ponosno slavimo 130 . rođendan omiljenog Ožujskog piva i Zagrebačke pivovare. Veliku slavljeničku godinu obilježavamo posebnom rođendanskom kampanjom, predstavljanjem Ožujsko Legendarnog piva, a posebno se veselimo Žujinoj rođendanskoj turneji. Vrhunski bendovi, zanimljiv program i hladna Žuja garantiraju dobar provod. Pozovite prijatelje i uživajte s nama diljem Hrvatske! Jer kada Žuja slavi, s njom i nazdravi!”, rekla je Mateja Kovačević, brend menadžerica za lokalne brendove.

Odgovori

Pin It on Pinterest