Bogat program Vodnjanskog ljeta od 01.- 03.07.2022.

Ovog petka 01.07. na Narodnom trgu u Vodnjanu prisjetimo se nekih od najljepših hitova „morskog vuka“ Olivera Dragojevića, uz Tedija Grubicu i Oliver Dragojević tribute band.

U subotu 02.07. na Narodnom trgu u Vodnjanu održat će se manifestacija „Tržnica na placi“ na kojoj će proizvođači s područja Vodnjanštine građanima i gostima nuditi svoje proizvode u vremenu od 8.00 do 13.00 sati. Ova prva „Tržnica na placi“ će biti tematska u znaku Vodnjanskog proljetnog meda.

„Tržnica na placi“ će se održavati svake subote do 27. kolovoza 2022. godine.

Isti dan u Galižani, s početkom u 10 sati, na Velikom trgu nastupiti će Limena glazba Grada Vodnjana i ZT Vodnjan, dok će se Gajanci se pobrinuti za veselu atmosferu uz tradicionalni Gajanafest, koji starta u 21 sat!

Program u Peroju za ovaj vikend u znaku je dobre glazbe i sportskog duha! U subotu 02.07. s početkom u 21 sat na placi nastupaju Irene i Mauro Giorgi, dok se u nedjelju 03.07. u društvenom domu održava 8. Otvoreni međunarodni šahovski turnir, s početkom u 10 sati.

Za detalje o programima Vodnjanskog ljeta pratite objave Grada na facebook stranici Vodnjan-Dignano: Grad priča – Città da raccontare i webu www.vodnjan.hr.

Odgovori

Pin It on Pinterest