Nova regulacija prometa u Kvarnerskoj ulici

S ciljem povećanja sigurnosti i protočnosti prometa i na prijedlog Mjesnog odbora Kaštanjer Grad Pula uvodi novu regulaciju prometa u Kvarnerskoj ulici.

Prometnim elaboratom predviđeno je uvođenje jednosmjernog toka prometa Kvarnerske ulice od raskrižja sa Sisačkom ulicom prema raskrižju s Ulicom Rimske centurijacije i dalje u nastavku do raskrižja s Ulicom Kaštanjer.

Za navedeno je izrađen prometni elaborat na koji je dobivena suglasnost MUP-a te će se radovi postavljanja novih prometnih znakova i iscrtavanja oznaka na kolniku izvest u utorak, 7. studenog 2022. godine u jutarnjim satima, od strane djelatnika Pula parkinga. Planira se da će se radovi završiti istoga dana, od kada će stupiti na snagu nova regulacija prometa u Kvarnerskoj ulici.

Ukoliko zbog lošeg vremena ne bude bilo moguće izvesti radove, odgađaju se za naredni dan čim se stvore povoljni vremenski uvjeti.

Molimo sve građane za strpljenje za vrijeme izvođenja radova te pozivamo na dodatan oprez i poštivanje nove regulacije prometa.

Odgovori

Pin It on Pinterest