Tržnica d.o.o. će izvršiti minimalnu korekciju cijena usluga zakupa

Posljednjih nekoliko mjeseci svjedoci smo vala poskupljenja energenata, odvoza komunalnog otpada, režijskih troškova te cijene usluga tekućeg održavanja. Bitan utjecaj na poslovanje ima i inflacija koja je, na žalost,  veća od  12 posto.

U cilju zaštite rezultata poslovanja uslijed novog znatnog povećanja troškova, Tržnica d.o.o. primorana je izvršiti minimalnu korekciju cijena usluga zakupa. Povećanje cijena usluga varira od 0,14 do 3,37 kuna po pojedinoj usluzi.

“Prilikom promjena cijena vodimo računa da što manje opteretimo zakupce. Vrlo je važno da se nastavi pružati kvalitetna usluga svim zakupcima te da pulske tržnice budu i dalje rado posjećena mjesta na kojima naši sugrađani kupuju zdrave i svježe namirnice.”

Grad Pula dao je suglasnost na predložene korekcije cijena prema predanom Zahtjevu na način sukladan čl.55 Zakona o komunalnom gospodarstvu.

Nove cijene primjenjivat će se od 1. prosinca 2022. godine, a novi cjenik moći će se pronaći i na službenoj mrežnoj stranici :  https://www.trznica-pula.hr.

Odgovori

Pin It on Pinterest