U Kinu Valli premijera dokumentarnog filma o zapošljavanju ranjivih skupina društva

Zamjenica gradonačelnika Grada Pule Ivona Močenić sudjelovala je na premijeri dokumentarnog filma „Skriveni pupoljci boljeg društva“ koji senzibilizira javnost o tematici osnaživanja osoba s invaliditetom, a čija je premijera prikazana u petak, 2. prosinca u Kinu Valli. Zamjenica Močenić u svom je govoru naglasila važnost senzibiliziranja javnosti o tematici osnaživanja osoba s invaliditetom te osvješćivanja poslodavaca i radnih kolega osoba s invaliditetom.

Općina Marčana i partneri Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, Udruga slijepih Istarske županije, Udruga gluhih i nagluhih Istarske županije, Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Istre. Društvo multiple skleroze Istarske županije, Udruga cerebralne paralize Istarske županije provode projekt „Razzo i podrška razvoju održivih modela zapošljavanja ranjivih skupina na urbanom području Pula“ s ciljem povećanja zapošljivosti ranjivih skupina.

Projekt, čija je provedba započela 28. svibnja 2021. i traje do 28. svibnja iduće godine, realizira se uz financijsku potporu Europskog socijalnog fonda, a njegova ukupna vrijednost iznosi 2.201.232,00 kn.

Odgovori

Pin It on Pinterest