Javni poziv na cijepljenje protiv COVID-19 bolesti

Plan cijepljenja za tjedan 30.1. – 5.2.2023.

Cijepljenju bez zakazanog termina može se pristupiti prema sljedećem rasporedu:

U radno vrijeme svih cjepnih punktova u Istarskoj županiji, građani se mogu savjetovati o COVID-19, drugim bolestima i cijepljenju:

  • osobe koje su preboljele COVID-19, mogu saznati da li se i kada trebaju cijepiti,
  • osobe koje boluju od kroničnih bolesti mogu dobiti savjet o cijepljenju. 

Također, savjetovati se mogu s liječnikom specijalistom epidemiologije u Savjetovalištu za cijepljenje protiv COVID-19 bolesti: 

telefonom na 099 494 2260 (radnim danom od 12:00 do 14:00 sati) ili osobnim dolaskom (utorkom od 11:00 do 13:00 sati u Puli, Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije, Nazorova 23, glavni ulaz).

Na savjetovanje i cijepljenje mogu pristupiti svi zainteresirani bez obzira da li su već cijepljeni nekom dozom cjepiva i/ili su preboljeli COVID-19 bolest, a potrebno je donijeti osobnu iskaznicu / putovnicu i karticu zdravstvenog osiguranja te po potrebi medicinsku dokumentaciju radi savjetovanja.

 U radno vrijeme svih cjepnih punktova moguće je cijepljenje po principu „drive-in“ u automobilu ili drugom prijevoznom sredstvu za nepokretne, teško pokretne i imunokompromitirane osobe.

Cijepljenje u kući nepokretnih, teško pokretnih i imunokompromitiranih osoba provodi se po dogovoru s obiteljskim liječnikom ili na:

Odgovori

Pin It on Pinterest