Ove subote započinje Pulski karneval za najmlađe!

Turistička zajednica grada Pule uz pokroviteljstvo Grada Pule organizira ove subote 4. veljače prvi  program u sklopu Pulskog karnevala koji je namijenjen najmlađima. Tako će u 9.30, 10, 10.30, 11 i  11.30 sati ispred Arene kretati Veseli karnevalski autobus popraćen prigodnim programom Udruge  Birikina Pula. Pulapromet je partner u ovom programu i za maškare daje autobus i šofera. Sudionici  obavezno moraju dan prije ‘skoknuti’ do TZ Pule u vremenu od 8.00 do 17.00 sati kako bi mogli  preuzeti karte za veseli autobus. 

U sklopu karnevala male maškare uz zabavu, šalu i ples mogu osvojiti i nagrade. Kako bi otkrili  skriveno blago mora se preuzeti letak programa i sakupiti pečate. Prvi pečat može se dobiti ispred  Arene od kuda kreće Veseli karnevalski autobus put Giardina gdje je predviđen iskrcaj uz doček  Čarobnjakove družine kod kojih se dobiva drugi pečat. Letak programa biti će dostupan na svim  lokacijama. 

Potom kreću put Trga Portarata gdje ih čeka Karnevalsko čarobiranje mađioničara Stefana uz  oslikavanje lica u Rozi make up corneru, čarobiranja koja počinju u 10.15, 10.45, 11.15, 11.45 i 12.15  sati i naravno – treći pečat!  

Od Trga Portarata nastavlja se dalje uz pratnju Čarobnjakove družine prema Parku grada Graza. Tu  će najmlađe maškare moći proći kratku poduku iz glume u sklopu koje će naučiti kako se ponašaju  prave princeze, kao i super junaci uz Školu maškara Teatra Naranča. Škola maškara počinje u 11.00,  11.30, 12.00., 12.30 i 13.00 sati. Za vrijedne đake nagrada je – četvrti pečat. S tako prikupljenim  pečatima cilj je doći do Foruma i otkriti skriveno blago u TZ-u Pula gdje se dobije peti pečat. Za sve  one koji prikupe bar četiri pečata slijedi nagrada u TZ-u Pula, a jedna od nagrada skrivenog blaga bit  će besplatne predstave “Priče iz čarobne kutije” u izvedbi Teatra Naranča tjedan dana kasnije. 

Pulski karneval nastavlja se i tjedan dana kasnije s bogatim programom za male i velike…

Raspored:

Odgovori

Pin It on Pinterest