Uhićen zbog provale i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Muškarac je predan u pritvorsku jedinicu policije zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom i utvrdila sumnju da je počinio kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te teške krađe.
 
Muškarca se sumnjiči da je 14. kolovoza prošle godine u poslijepodnevnim satima provalio u automobil Golf, riječke registracijske oznake, koji je bio parkiran u garaži trgovačkog centra u Puli. Muškarac je razbio staklo, probušio gume i oštetio unutrašnjost automobile te je iz njega otuđio tablet i druge predmete, čime je 60-godišnjoj vlasnici nastala šteta od nekoliko tisuća eura.
 
U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga o pretrazi nadležnog suda, policijski službenici obavili su 5. veljače pretragu doma i prostorija koje osumnjičeni koristi na adresi u Valbandonu. Pritom su pronašli 11.5 grama speeda, 13 grama marihuane, 10 tableta Suboxone te televizor i električni romobil s baterijama i punjačem za koje se sumnja da potječu od kaznenog djela.
 
Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u jutarnjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Odgovori

Pin It on Pinterest