Veselo Valentinovo uz Night Express i predstavu “Casabianca” u Vodnjanu

Salve smijeha u Domu mladih na hit komediji “Casabianca” i puno plesa na Placi uz popularnu grupu Night Express – večer na Valentinovo u Vodnjanu proslavljeno je u potpuno veselom ozračju.

U utorak, 14. veljače 2023., Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca, tumačeći Đurđu i Franka, do suza su nasmijali publiku prepunog Doma mladih u Vodnjanu. Karte za predstavu “Casabianca” rasprodane su čim su puštene u prodaju, a izvedba u Vodnjanu otkrila je zašto je takva potražnja za njima i zašto je ovaj par toliko popularan. Đurđa i Franko, uz specifični liburnijski humor, blizak naravno i ovim krajevima, i uz puno aluzija na lokalne prilike, jednostavnim dijaloškim igrama konstantno su izazivali provale smijeha u izvedbi dužoj od dva sata. Reakcije publike bile su sve ono što autori i izvođači samo poželjeti mogu, a potvrda svega bila je gromka ovacija na završetku predstave.

A dok je publika uživala u komediji, dokle su na Narodnom trgu dečki iz Night Expressa već zagrijavali posjetitelje svih generacija željne plesa i pjesama i pripremali ih za pravu glazbenu poslasticu. Počeli su primjereno Danu zaljubljenih, s romantičnim evergrinima, da bi pomalo ubrzali ritam i razdrmali okupljene na Placi s nizom domaćih i stranih veselih numera, svirajući ih bez prekida. Vrhunac zabave bio je kad se usred koncerta Sandra iz Pule popela među članove grupe i darivala ih bombonjerama u obliku srca. Bio je to dodatni stimulans za Night Express da i dodatno ubrza ritam pa se i šou u središtu Vodnjana nastavio uz sveopći ples i veselje.

Odgovori

Pin It on Pinterest