Članovi judo kluba Istarski Borac iz Pule ostvarili odlične rezultate na međunarodnom trofeju “Vittorio Veneta”

U nedjelju 19. veljače 2023. godine  u organizaciju ASD Vittorio Veneto, održan je 34. međunarodni trofej Vittorio Veneta. Članovi judo kluba IB Pula nastupili su u uzrastu kadeta u jakoj konkurenciji među 229 ekipa.


Zlatnu medalju u težinskoj kategoriji do 60 kilograma osvojio je Anton Skoko. S ukupno pet pobjeda,  Skoko je dominirao kroz sve borbe kombinacijama ručnih bacanja i tehnikama gušanja u parteru.


Drugu zlatnu medalju osvojio je Nikola Milovanović u težinskoj kategoriji do 73 kilograma. Naš kadetski reprezentativac rutinski je odradio natjecanje i pokazao zavidan nivo sportske forme. S iste strane ždrijeba našao se i Fabian Kiza, naš drugi predstavnik u kategoriji do 73 kilograma. Nakon poraza u polufinalu od Milovanovića , Kiza gubi i u borbi za medalju te zauzima ukupno pet mjesto. U istoj težinskoj kategoriji, Neo Delić završava nastup s jednom pobjedom i dva poraza.
U težinskoj kategoriji do 81 kilograma Rok i Grgur Bodiš ostali su bez plasmana.


U klupskom finalu, u težinskoj kategoriji do  70 kilograma nastupile su Ariana Perković i Lucija Benčik. Obje su kroz eliminacijski dio natjecanja pokazale vrhunsku izvedbu s pregršt bacanja. Perković je slavila u finalu i osvojila ukupnu treću zlatnu medalju za naš klub.

Odgovori

Pin It on Pinterest