Održani sportski dani uz druženje u Pomeru i Premanturi i otvorena podvodna edukativna staza na Kamenjaku

U sklopu programa obilježavanja 30. godišnjice Općine Medulin, nakon Vinkurana i Pješčane Uvale održani su sportski dani i druženje mještana u Pomeru i Premanturi.

Na odbojkaškom igralištu u Pomeru održane su prijateljske utakmice mještana Pomera i djelatnika Općine Medulin, te druženje mještana uz muziku, hranu i piće. Igrače je bodrila publika od najmlađih do najstarijih mještana, a na nakon 4 odigrane utakmice pobjedu je odnijela ekipa Pomera.

Drugoga dana, u naselju Premantura na igralištu odigrana je prijateljska utakmica mještana Premanture i turista, a mještani i svi prisutni gosti nastavili su druženje uz muziku, roštilj koji je pripremao Mjesni odbor Premantura.

U subotu, netom prije održavanja nogometne utakmice na Kamenjaku u uvali Debeljak održano je otvorenje podvodne edukativne staze. Stazu su otvorili načelnik Općine Medulin Ivan Kirac, ravnatelj Javne ustanove Kamenjak Aljoša Ukotić te direktor Turističke zajednice Općine Medulin Mihael Idžaković uz prisustvo najmlađih mještana, stručnih službi Javne ustanove Kamenjak te ronioca i posjetitelja.

Odgovori

Pin It on Pinterest