Rocks&Stars Festival je ovoga ljeta “place to be”, ali požurite po svoje ulaznice, gotovo su rasprodane!

Koncert je puno više od slušanja pjesama. Tamo osjećate glazbu i živite ju zajedno s umjetnicima na pozornici. A, koncert u Cave Romane kamenolomu je više od samog odlaska na festival – to je jedinstven doživljaj i uspomena za cijeli život!

Cave Romane je jedna od najljepših pozornica na kojoj se mogu raditi spektakularni glazbeno scenski nastupi, a Rocks & Stars Festival je postao sinonim za vrhunski

program koji spaja najrazličitije glazbene žanrove s istim nazivnikom – kvaliteta. Ovogodišnja lista izvođača je impresivna, no ulaznice se brzo prodaju pa svoje što prije nabavite na eventim.hr. Evo i rasporeda:

Prije i nakon svakog koncerta za vas glazbu bira sjajan DJ WazabY. Ne propustite ovo uzbudljivo iskustvo i budite dio Rocks & Stars festivala u Cave Romane, a sve novosti su dostupne na webu ili na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Povedite prijatelje, nagradite kolege ili iznenadite ulaznicama goste

Istra je već duži niz godina jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija                     Mediterana. Uz predivan krajolik, sjajnu gastronomsku ponudu i pregršt mjesta za istraživanje, neće vas razočarati. Iskoristite ljetne dane i povedite obitelj i prijatelje na Rocks&Stars festival u Cave Romane. A, imate li u svom apartmanu, kampu ili hotelu domaće ili strane turiste, iznenadite ih ulaznicama, osigurajte im poseban doživljaj i    sigurno će vam se vratiti i iduće godine. Grašo i Prljavci kao institucija domaće glazbe nikada ne razočaraju, Silente i Liveplay spremaju spektakl, a Kosheen će ih rasplesati bezvremenskim hitovima.

Festival iz godine u godinu potvrđuje status vrhunskog događanja koje morate doživjeti

Rocks&Stars spaja turizam, kulturu, renomirane glazbenike i društvenu odgovornost. Podržavaju ga Općina Medulin i Turistička zajednica Općine Medulin kao suorganizatori, dok su partneri Festivala Bina Istra i Arena Hospitality Group. A, kao i svake godine Festival ima humanitarnu priču. Zajedno s Partnerima Festivala, Općoj bolnici Pula kupljena je oprema vrijednosti 26.000 eura.

Uz još mali broj redovnih karata, zbog velikog interesa u prodaju je pušten i ograničen broj VIP ulaznica za ovaj spektakl, požurite i nabavite svoje na Eventim prodajnim   mjestima.

Odgovori

Pin It on Pinterest