E4 i Teranke ovoga četvrtka u 21 sat na Forumu

Ansambl E4 s izborom neprolaznih glazbenih tema nastupit će još jednom na pulskom Forumu u četvrtak 3. kolovoza, a ovoga puta pridružit će im se Ženska klapa Teranke, koja će koncertnu večer i otvoriti u 21 sat. I E4 i Teranke u sastavu su udruge Puhački orkestar grada Pule.

E4 djeluje 15 godina, a čine ga Samanta Stell, Nataša Dragun, Branka Tomašić Ramadanski, Anica Franjul te Sandro Peročević i Sebastian Stell. Na repertoaru su im plesni i filmski evergrini – koje je upravo za njih priredio jazz pijanist i skladatelj Davor Lorković – te bečki valceri i polke. Skladbama u ritmu valcera, beguinea, tanga i cha-cha-cha pozivaju na ples.

Višestruko nagrađivana Ženska klapa Teranke djeluje već 20 godina, a u četvrtak na Forumu izvest će nekoliko tradicijskih napjeva te nekoliko obrada popularnih pjesama.

Program se održava u sklopu SAKUD-ovog programa Glazba i grad. Pokrovitelji manifestacije su Grad Pula i Turistička zajednica grada Pule, a organizatori koncerta Puhački orkestar grada Pule i SAKUD Pula.

Odgovori

Pin It on Pinterest