Zbog najave nevremena odgođeni Gustafi u Peroju i Degustacija u Galižani

Foto: arhiva

Uslijed nepovoljne prognoze i najave nevremena, Grad Vodnjan-Dignano i njegovi partneri odlučili su odgoditi sve manifestacije na otvorenom, koje su se u četvrtak i petak (3. i 4. kolovoza 2023.) trebale održati u sklopu Vodnjanskog ljeta. To se odnosi i na koncert Gustafa u Peroju i Degustaciju tradicionalnih jela u Galižani, obje manifestacije najavljene za petak.

Večeras (četvrtak, 3. kolovoza 2023.) u Peroju se neće održati dječja predstava “World of fun – Svijet zabave” Teatra Naranča, a novi termin bit će objavljen naknadno. Večerašnja projekcija filma “Poslije sunca” u Vodnjanu u sklopu programa Art Kino “Cineast” u slučaju kiše iz Bašte (Rotonda) seli u Vjenčanu salu (gradska palača, ulaz s Narodnog trga). Početak je u 21 sat.

Degustacija tradicionalnih jela u Galižani, manifestacija koju organizira Zajednica Talijana “Armando Capolicchio”, neće se održati u petak (4. kolovoza 2023.), već u ponedjeljak 7. kolovoza 2023. godine, s početkom u 20.30 sati. Niti Noć Martuline u Peroju, u sklopu koje je zakazan i koncert Gustafa, neće se održati u petak – novi termin još nije određen te će biti objavljen naknadno.

Odgovori

Pin It on Pinterest