“Rapsodija u plavom” 27.08.2023. u Fažani!

U nedjelju 27.8. s početkom u 20:00 sati uronite u čarobno plavetnilo i doživite Fažanu kao jedinstvenu galeriju mobilnih instalacija. Svečanost je to koja slavi more kroz igru pokreta, svjetla i glazbe.

PROGRAM:

20,00 sati:

MOBILE ART– jedinstvena čarobna galerija mobilnih umjetničkih instalacija  posvećena plavetnilu mora. Svečanost je to koja slavi more kroz igru pokreta, svjetla i glazbe. Po morskoj površini i usidrenim barkama biti će postavljene mobilne instalacije osvijetljene projektorima lightshowa čime će se postići dodatna  igra pokreta i boja. Novi plavi doživljaj kreirali smo predstavljanjem plavih dubina u parku ispred Turističke zajednice i video projekcijom na fažanskim fasadama.

ČAROBNA PLAVA ROMANSA – slijedite romantična svjetla  i ući ćete u intimni kutak u masliniku  posvećen ljubavi i romansi. 

PLAVA ČAROLIJA  ZA DJECU  –  djeca će moći uživati u  oslikavanju lica i lutkarskoj radionici „Male modre sirene“ s Puppetom te s početkom u 20,00 sati u kazališnoj predstavom „Svijet zabave“ u izvedbi Teatra Naranče.

GLAZBENI  PROGRAM:

Side effect, Whiskey train, Damir Brandić duo, Duo Sunrise, Duo Moris i Mihael

Odgovori

Pin It on Pinterest