Održana 11. Pula pleše!

Uz odličan odaziv publike koja se vrlo često opusti i zapleše uz ritmove raznih nastupa i naše plesne klubove i udruge, održana je u subotu, 9. rujna jedanaesta Pula pleše.

„Smatram da je cilj manifestacije postignut. Predstavili smo većinu plesnih udruga i klubova s područja Pule te kroz njihove nastupe obogatili program u gradu koji je još pun domaćih i inozemnih posjetitelja,“ poručila je Sanja Cinkopan Koritaj.

Pula pleše predstavlja manifestaciju koja je postala dio rujanske programske tradicije u Puli. Entuzijazam ljudi koji rade s djecom u našem gradu i odaziv mladih na ovu manifestaciju su jedan vrlo pozitivan moment.  Pula pleše je od samih početaka odlično prihvaćena kako od strane lokalnog stanovništva tako i od turista, kojih u ovo vrijeme ima doista mnogo.

Ove su godine nastupala djeca i mladi iz 9 plesnih udruga Pule, a oni su: Plesni studio Saltatrix, Plesni studio Infinity, KUD Tasa – Plesni studio Art Dance, Sense&Dance, Plesna skupina „Happyfeet“ O.Š. Veli Vrh, Plesni studio Pirueta Medulin – Pula, Breakdance studio AB Original, Plesni studio Coolstep i Studio UPBEAT.

Pula pleše je manifestacija koja se organizira već jedanaestu godinu za redom, a organizatori su Turistička zajednica grada Pule, Grad Pula i Alphera d.o.o.. Kroz nastupe velikog broja plesnih udruga i klubova na taj se način predstavlja i jedan dio bogatstva sadržaja izvanškolskih programa za sve dobne skupine.

Odgovori

Pin It on Pinterest