Sve je spremno za Pulsku noć u subotu, 16. rujna

Na svim gradskim linijama besplatan javni prijevoz na dan održavanja Pulske noći

Sve je spremno za još jednu tradicionalnu Pulsku noć koja će se održati u subotu, 16. rujna na ulicama najvećeg istarskog grada, po završetku ovogodišnjeg bogatog Pulskog kulturnog ljeta, u sklopu kojeg su se održali brojni kvalitetni programi na različitim pulskim lokacijama.

S početkom u 20 sati na tri lokacije, Tržnici, Portarati i na Forumu nastupit će sedam izvođača, a sve posjetitelje očekuje i nezaobilazna gastro ponuda na Tržnici gdje će vrsni kulinarski znalac Budimir Žižović-Žižo u pulskoj padeli pripremati pedoče na buzaru, po prigodnoj cijeni. Zabavni i bogat program trajat će sve do jedan sat poslije ponoći, a na svim će lokacijama nastupiti lokalni izvođači, poznati domaćoj publici.

Zbor Zaro, Top of the Pops i Le Monde band nastupit će na Forumu. Publiku na Portarati zabavljat će Šajeta i grupa Funbox, a na Tržnici glazbeni sastavi Side effects i Pula Jazz Quartet, gdje posjetitelje očekuje i bogata ugostiteljska ponuda.

Puljani željni domaćih izvođača doći će na svoje te se pritom zabaviti, zaplesati ili jednostavno prošetati centrom Pule. Petosatni program osmišljen je za različite afinitete i uzraste, a koncepciju potpisuje Vlado Orlić, dok je za tehničke i logističke potrebe zadužena Javna ustanova Pula Film Festival.

Za sve naše građanke i građane Pulapromet je omogućio besplatan javni prijevoz na svim gradskim linijama na dan održavanja Pulske noći.

Odgovori

Pin It on Pinterest