Otvoren je deveti Visualia Festival u Puli

Svi svjetlosni putevi vode u Pulu!

Svečano otvorenje festivala održano je sinoć na Portarati. Nakon službenog otvaranja, tradicionalnu svečanu povorku predvodili su svjetlosni performans španjolskog umjetničkog kolektiva Cia Majareta pod nazivom “Guardian of the Abyss”.  Bila je to čarobna šetnja Pulom koja je dotaknula svaki kutak Visualia Festivala i njegovih svjetlosnih instalacija.

Kako nam je bilo na prvom danu festivala, nadamo se da će vam dočarati fotografije te da će vas iste ponukati da dođete i uživate u preostalim danima Visualia Festivala.

Mjesto za druženje – Festival Club i ove godine je u prostorima partnera festivala, zajednici Talijana u Puli – Circolo. Drugi festivalski dan, danas u petak, rezerviran je za Maria Kovača, a u subotu nakon after partyja Pulskog Marathona, gdje će posjetitelje zabavljati Psihomodo pop, u Circolu imamo AfterAftera na kojem će nas zavriti Kool S i Jopa! Standardno, na najljepšoj terasi u gradu uvijek očekujemo neočekivano, ali jedno je sigurno – plesne cipele su obavezna oprema! U subotu, tijekom Pula Marathon utrke, naše trkače, a i sve posjetitelje Visualia Festivala zabavljat će umjetnički kolektiv Martiniuss s početkom u 20:30 na Portarati.

Kako biste lakše pratili sve lokacije, ulovili satnice, događanja te znali kamo krenuti u svakom trenutku, na festivalskoj ruti srest ćete Visualia ekipu koja će dijeliti programske letke, odgovarati na Vaša pitanja i spretno Vas upućivati u ovu svjetleću priču.

Odgovori

Pin It on Pinterest