Zaklada za sport Grada Pula-Pola sportašima i klubovima u ovoj godini dodjeljuje još 20 tisuća eura

U petak, 3. studenoga 2023. godine Zaklada za sport Grada Pula-Pola raspisala je drugi ovogodišnji Javnog poziv za dodjelu sredstava u 2023. godini.

Ukupno će se dodijeliti 20.000,00 eura kroz četiri kategorije i to za ekipni sport, sportaše pojedince, odnosno seniore, zatim za darovite perspektivne sportaše starosne dobi od 14 do 18 godina te za manifestacije i sportske događaje.

„Izuzetno me raduje što smo drugi puta u ovoj godini raspisali javni poziv za dodjelu sredstava sportašima i klubovima. Zahvaljujući našim partnerima, prikupili smo ukupno više od 77 tisuća eura izvan proračunskih sredstava Grada čime pokazujemo na koji način brinemo o sportu. Prepoznali smo da je sport jedan od pokretača našega grada i u dvije godine pokazali da nam je itekako stalo do naših sportaša i klubova. Vjerujem kako će i preostalih 20 tisuća prikupljenih eura otići u „prave ruke“ i poslužiti sportašima i klubovima za poboljšanje uvjeta treniranja i natjecanja“, rekao je gradonačelnik Filip Zoričić ujedno najavivši kako će se Zaklada ubuduće još dodatno financijski jačati.

Podsjetimo, u sklopu prvog objavljenog javnog poziva za dodjelu novčanih sredstava Zaklade za sport Grada Pula-Pola, u rujnu ove godine klubovima i sportašima dodijeljen je ukupan iznos od 57.450 eura.

Pozivaju se svi sportaši i klubovi koji imaju razvojne programe u kojima Zaklada za sport Grada Pula-Pola može pomoći sufinanciranjem da se prijave na javni poziv, koji je, zajedno s uputama za prijavu, dostupan na sljedećoj poveznici: https://www.pula.hr/hr/rad-gradske-uprave/zaklada-za-sport-grada-pula-pola/

Ujedno, pozivamo sve građanke i građane te pravne osobe, koje su voljne poduprijeti radu Zaklade za sport Grada Pula-Pola, da se obrate Zakladi na adresu e-pošte zaklada.sport@pula.hr i direktno pomognu pulskim sportašima i klubovima u poboljšanju uvjeta trenažnih procesa i ostvarenja vrhunskih sportskih rezultata.

Odgovori

Pin It on Pinterest