Viktorija Knapić iz Pazina pobjednica je natječaja TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja

TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja održao se proteklog vikenda u Puli te ponudio mladencima sve potrebno za organizaciju savršenog vjenčanja. No, jedan mladi par protekli će festival pamtiti više nego drugi. Između 81 pristigle pjesme na Nagradni natječaj “Osvoji besplatno vjenčanje” istakla se ona jedna, Viktorije Knapić iz Pazina.

Od navedenih pjesama žiri u sastavu Augusta Benčić Ivančin, predsjednica žirija, Emanuela Karšaj te Vanja Fornazar izdvojili su pjesmu koja se ističe od drugih obrazloživši sljedeće: Pjesma naslova “Ljubit’ pomorca” progovara o ljubavi koja prevladava izazove dugotrajne razdvojenosti. Iskreno govori o životnoj situaciji koja je mnogim ljubavima stala na put, ali ne i ovoj. Autorica uspijeva unijeti i dozu humora u opisu svoje čežnje za budućim suprugom. Zbog svega navedenog, jednoglasno je izabrana pjesma autorice Viktorije Knapić iz Pazina kao pobjednička.

Marijana Dabo Percan iz Tijara event management agencije navodi kako je pred žirijem bila teška odluka budući da je više pjesama bilo na zavidnoj razini te se mnogo parova zaista potrudilo. Mladi par osvojit će najam vjenčanice Vjenčanice Biba, odijelo Varteks, fotografiranje vjenčanja Royal Weddings Photography, svadbenu tortu Slastičarnice Concettino, vikend vozilo Porsche Istra, vjenčano prstenje Zlatarne David, organizaciju vjenčanja Tijara event management, uljepšavanje pri Frizerskom salonu Andrea i vizažistici Le Beauty Mansion.

Ljubit’ pomorca

Svako malo more mi te zame,

Već san se sve navadila.

Delaj ča moraš, to si sam zbra,

More te zame, ali te i torna.

Kad mi dojdeš doma

Sve mi zelenije cvate,

I to ni dosta, još me pitaš:

“Ljube, ćemo delat svate?”

Hoj opet plovit, puštan te najteže do sad.

Ćeš se tornat na vrime?

Ili ćemo svate preko Zooma regulat?!

Odgovori

Pin It on Pinterest