Članovi Karate kluba Amfora iz Fažane nastupili na prvom kolu Županijske lige u Novigradu

“Članovi Karate kluba “Amfora” iz Fažane jučer nastupili u prvom kolu Županijske lige u katama koje se je održalo u Novigradu. Nastupilo je ukupno 13 natjecatelja (Jonas Šimić, Juraj Šimić, Lota Šimić, Viktor Lanča, Dani Toffeti, Mihael Zoretić, Jan Hranilović, Luka Lakić, Elen Dabić, Eva Babić, Luna Tomašić, Petar Radošević) u 19 kategorija.  Bilo je puno mečeva, ponešto poraza, još više pobjeda. Medalje će se dijeliti sljedeće nedjelje kada će se održati drugo završno kolo.


Najuspješniji među našim natjecateljima bio je Jan Hranilović sa svih 7 pobjeda. Velike su šanse da postane prvak u svojoj i godinu starijoj dobnoj skupini. Odmah za njim je Luna Tomašić sa 7 pobjeda i jednim porazom. I ona je blizu titulama.


Jonas je debitirao i “probio led”, pred njim je puno dobrih nastupa. Juraj Šimić i Viktor Lanča  osigurali su barem po jednu medalju, Dani Toffeti i Lota Šimić su s po 2 pobjede u borbi za medalju. Pobjede su upisali i Mihael Zoretić, Luka Lakić, Elen Dabić i Eva.Babić.  Petar Radošević se u obje konkurencije natjecao samo protiv Roka Grošete. Zajedno treniraju, pa je netko primjetio da su se mogli boriti doma. Roko je već na nivou crnog pojasa, ali je i Petar dobio pohvale za velik napredak.” – prenose iz Karate kluba Amfora!

Odgovori

Pin It on Pinterest