Prema prvim mjerenjima novog uređaja za praćenje kvalitete zraka na Stoji nije bilo prekoračenja graničnih vrijednosti

Testno razdoblje od 14. do 21. travnja

Na web stranici Grada Pule objavljeno je prvo izvješće o mjerenjima  provedenim mobilnim uređajem za praćenje indeksa kvalitete zraka postavljenog u neposrednoj blizini Mjesnog odbora Stoja.

Prvi su to rezultati mjerenja provedeni u testnom periodu rada mobilnog uređaja, od 14. do  21. travnja, u kojem nisu zabilježena prekoračenja graničnih vrijednosti.

Sljedeći korak je prikaz svih podataka s mjerne stanice na web stranicama Grada. Da bi se to postiglo, potrebno je povezati uređaj s web stranicom. Po usklađivanju postavki rada uređaja i web-a Grada Pule, podaci će se moći pratiti u realnom vremenu.

Izvješće o mjerenjima  provedenima mobilnim uređajem za praćenje indeksa kvalitete zraka postavljenog u neposrednoj blizini Mjesnog odbora Stoja dostupno je na web stranici www.pula.hr, pod obavijesti nadležnog Upravnog odjela za urbanizam, investicije i razvojne projekte ili na poveznici:

https://www.pula.hr/hr/novosti/obavijesti/detail/27124/izvjesce-o-mjerenjima-provedenim-mobilnim-uredjajem-za-pracenje-indeksa-kvalitete-zraka-postavljenog-u-neposrednoj-blizini-mo-stoja/

Odgovori

Pin It on Pinterest