Završeno 7. državno natjecanje vatrogasaca Republike Hrvatske

Jučer je na ŠRC Uljanik Veruda održana završnica 7. državnog natjecanja vatrogasaca Republike Hrvatske.
Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci okupljene je pozdravila u ime gradonačelnika Pule Borisa Miletića i svoje osobno. “Zahvaljujem se organizatorima što su izabrali našu Pulu kao grad domaćin. Zaista nam je velika čast vidjeti vas u ovako velikom broju te vam ovim putem želim da i u budućnosti ostvarite uspješne rezultate.” – rekla je Puh Belci.

Zamjenica župana Istarske županije Giuseppina Rajko pozdravila je okupljene u ime župana Valtera Flega i svoje osobno ime. “Iznimno je važnost vatrogasaca u svakodnevnom životu i čuvanju sigurnosti naših građana. Upravo zahvaljući vama koji obavljate ovaj vrijedan i opasan posao mi se možemo osjećati sigurno te Vam ovim putem želim puno uspjeha i u budućem radu.” – rekla je Rajko.

Vatrogasni zapovjednik Istarske županije Dino Kozlevac pozdravio je sve svečane uzvanike te se pritom zahvalio i svima koji su pomogli u organizaciji događaja. “Natjecanje je potvrdilo naše zajedništvo koje nam je prijeko potrebno jer smo svi zajedno dio iste vatrogasne zajednice. Svima koji putuju svojim kućama želim sretan i siguran put te da se ubrzo opet vidimo svi na okupu.” – poručio je Kozlevac.

( www.pula.hr )

Odgovori

Pin It on Pinterest