Boris Miletić: Suradnjom i zajedništvom možemo prevladati i najveće izazove

 

Pulski gradonačelnik Boris Miletić primio je danas u prostorijama Komunalne palače predstavnike i članove pulske HVIDR-e na čelu s predsjednikom udruge Ivicom Lerotićem. Gradonačelnik je tom prigodom pulskom ogranku udruge Hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata, svim njezinim članovima i vodstvu čestitao na 25. obljetnici rada i djelovanja.

„U našem gradu možemo zbilja biti ponosni na sve što svakodnevno zajednički činimo i naša suradnja može biti primjer mnogim drugima. Znajući što je naš narod pretrpio, trebamo cijeniti vrijednosti slobode i mira. Gdje postoji takav međusobni odnos i iskrena volja, tada zajednički možemo prevladati i najveće izazove u našem društvu. I ovim putem vam se želim zahvaliti na brojnim kvalitetnim programima koje provodite tijekom cijele godine,“ kazao je gradonačelnik koji je potom, u znak zahvalnosti za sve postignute rezultate u unaprjeđenju ravnopravnosti i poboljšanju života ratnih vojnih invalida, udruzi uručio zahvalnicu.

Zahvalivši na priznanju i dugogodišnjoj potpori Grada Pule i Istarske županije, predsjednik pulske HVIDR-e Ivica Lerotić istaknuo je kako je za vrijeme i nakon Domovinskog rata Istra bila sigurno utočište u kojem su mnogi pronašli svoj novi dom i u kojem se osjećaju kao kod kuće. Lerotić je, pohvalivši suradnju s Gradom Pulom, podsjetio i na Mimohod branitelja kojim se u Puli tradicionalno obilježava Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti, a koji okuplja više od tisuću sudionika.  

Današnjem prijemu prisustvovali i dopredsjednik udruge Vlado Pothorski, članovi predsjedništva Antun Jozičić i Zlatko Prodan te tajnica Gordana Fiamengo.

Na kraju prijema, predstavnici udruge gradonačelniku su uručili zahvalnicu za dugogodišnju suradnju i osobni doprinos za boljitak udruge.

Pin It on Pinterest