4. Festival mladih pjevačkih talenata „3,2,1… PJEVAJ !“

Ove godine četvrtu godinu zaredom u Vodnjanu će se održati Festival mladih pjevačkih talenata „3,2,1… PJEVAJ !“ u organizaciji Grada Vodnjana-Dignano i Pučkog otvorenog učilišta – Universita’ popolare aperta „Vodnjan-Dignano“.

Prijave su otvorene za sve učenike/ce bilo koje osnovne i srednje škole (svi razredi), a mogu se dostaviti putem e-maila 321pjevaj.canta@gmail.com sve do 31. listopada 2018. godine.

Za svako prijavljeno dijete nužno je dobiti vlastoručno potpisanu suglasnost za sudjelovanje od strane roditelja. Prijavni obrazac i suglasnost kao i upute i kriterije za sudjelovanje na festivalu možete pronaći na webu Grada Vodnjana www.vodnjan.hr (rubrika manifestacije), kao i na facebooku.

Audicija će se održati u Domu mladih Vodnjan na adresi Istarska 1 dana 03.11.2018. (subota) s početkom u 10:00 sati za sve osnovnoškolce te u 12:00 sati za srednjoškolce.

Stručni žiri ocjenjivati će izvedbe prijavljenih kandidata na temelju vokalne izvedbe, intonacije te scenskog nastupa i dojma.

Na audiciju je potrebno ponijeti matricu pjesme s kojom će se kandidat predstaviti (na CD-u ili USB-u). Jako je važno pronaći kvalitetnu matricu kako ista ne bi narušila kvalitetu izvedbe.

Na istoj lokaciji 16.11.2018. godine (petak) u 19:00 sati održati će se finalna večer u kojoj je predviđen prigodan zabavni program uz dodjelu atraktivnih nagrada najboljim mladim pjevačkim talentima!

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest