Sanacija stubišta na Lungomareu

Dotrajale betonske stube za pristup plaži na dijelu Longomarea sanirat će se te će se dodatno postaviti zaštitna ograda za povećanje sigurnosti svih korisnike plažnog prostora.

Pripremne radnje izvedene su tijekom prošlog tjedna te od sutra, 5. travnja 2019. godine, u ovisnosti o vremenskim uvjetima, započinju radovi sanacije stubišta u sklopu programa održavanja javni površina na području grada Pule. Izvođač je tvrtka Iza duge d.o.o. a nadzor će vršiti tvrtka Pontifex d.o.o.. Vrijednost radova iznosi oko 82 tisuće kuna i predviđaju se okončati u roku od 40 radnih dana. 

Podsjetimo, s ciljem održavanja sigurne i kvalitetne pješačke komunikacije za sve građane i goste duž ove najpoznatije pulske šetnice, prošle su godine izvršeni radovi sanacije šetnice opločene kamenim štokovanim pločama koje su izašle iz svog ležišta prvenstveno zbog razgranatog korijenja stabala.

Kontinuiranim ulaganje u odražavanje i uređenje javnih površina doprinosi se kvaliteti i atraktivnosti lokacija a posebno se vodi računa da najfrekventnije, odnosno najposjećenije zone budu u prioritetnom režimu uređenja. 

Pin It on Pinterest