DAN MJESNOG ODBORA „ARENA“ – DJEČJI DAN

U Titovom parku na pulskoj rivi, nadolazećeg utorka 30. travnja 2019. godine (dan prije neradnog dana za Praznik rada 01.05.) na vrlo poseban način obilježavati će se Dan mjesnog odbora Arena u sklopu kojeg će i poznata pulska dječja Zemlja Zabave obilježiti svoju 16. godišnjicu postojanja.

Uobičajena mjesna fešta, prema iskustvima od prošlogodišnjeg iskoraka,  u osnovnom konceptu potpuno je izmijenjena pa se dan mjesnog odbora Arena obilježava kao Dječji dan, posvećen prije svega našim najmlađima, našoj djeci, temeljnom veselju naše sadašnjosti i budućnosti.

Cjelodnevni program koji započinje u 11:00 h ujutro i traje sve do 19:00 sati, osmišljen je kao razno sadržajan dječji dan tijekom kojeg se poznati gradski park pretvara u veliko igralište i igraonice. Zona društvenih igara tako će biti ispunjena velikom jengom, connect 4 igralištem, mikadom, dominom, šahom i drugim sadržajima. Sportska zona namijenjena za sportske aktivnosti bazirati će se na poligonima i raznim rekvizitima dok će poseban doživljaj biti mali nogomet u velikom terenu za napuhavanje i sumo hrvanje.

Pregršt zabave, animacija i animatora, pozitivne atmosfere i dobre glazbe popunjene sa nizom iznenađenja biti će vrlo dobra osnova za predivno proljetno druženje na otvorenom. Organizatoru preostaje samo pozvati sve sugrađane, velike i male, i nadati se lijepom vremenu .

Pin It on Pinterest