Od 1. lipnja redovno radno vrijeme Gradske knjižnice

Središnja knjižnica, Knjižnica Veruda, Knjižnica Vodnjan i Knjižnica Žminj od ponedjeljka, 1. lipnja 2020. godine radit će prema redovnom radnom vremenu.

U Knjižnici će se i dalje pružati osnovne knjižnične usluge te primjenjivati protuepidemijske mjere u skladu s preporukama Zavoda za javno zdravstvo i Revidiranim smjernicama za rad s građom i korisnicima u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula. Potrebno je pridržavanje pripisanog razmaka od 2 metra te dezinficiranje ruku pri ulasku u Knjižnicu.

Korisnici koji žele samo vratiti posuđenu građu, mogu je odložiti u posebno označene kutije, nakon čega će građa biti naknadno razdužena (nakon 72 sata). Izvan radnog vremena posuđena građa može se vratiti u knjigomat.

Također, od 1. lipnja 2020. i dalje je moguća istovremena posudba do 10 jedinica knjižnične građe, ali na rok od 21 dan.

Od 1. lipnja 2020. bit će moguće koristiti čitaonicu na Općeznanstvenom odjelu i Odjelu za mladež Središnje knjižnice za studijski rad uz poštivanje posebnih protuepidemijskih mjera i privremeno radno vrijeme.

Radno vrijeme studijske čitaonice je radnim danom od 9 do 13 sati i od 14 do 18 sati te subotom od 9 do 13 sati.

Časopisi i novine do daljnjeg se ne daju na korištenje.

Pin It on Pinterest