Obilježavanje Međunarodnog dana mladih

U četvrtak, 12. kolovoza 2021.godine u 19 i 30 sati na terasi Arheološkog muzeja Istre, Grad Pula obilježit će Međunarodni dan mladih panel raspravom i prigodnim glazbenim programom.

Pozivamo vas na panel raspravu “Uključivanje mladih u proces donošenja odluka – mladi za budućnost” u kojoj će sudjelovati gradonačelnik Filip Zoričić, zamjenica gradonačelnika Ivona Močenić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i mlade Elvira Krizmanić Marjanović, predsjednik Savjeta mladih Grada Pule Paolo Pelesk i predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli Daliborka Šlat.

U glazbenom dijelu programa nastupit će pulski duo Ana Kanižaj na violini i klaviristica Erin Bracović, zatim bend Freaktion kojega čine vokal Maja Šebelić, gitarist Gabriel Radović, Vasja Šumonja na bas gitari i Toni Drandić na bunjevima. U nastavku večeri publici se će predstaviti DJ Jinxie Grooves.

Predviđeno trajanje programa obilježavanja Međunarodnog dana mladih na terasi Arheološkog muzeja Istre u četvrtak, 12. kolovoza 2021. je do 22.30 sati, a održat će se uz uvažavanje propisanih epidemioloških mjera.

Odgovori

Pin It on Pinterest