Nastavljaju se radovi na izgradnji sustava odvodnje i proširenju vodoopskrbne mreže na području naselja Dolinka, Valdebek i Busoler

U ponedjeljak, 2. svibnja 2022. godine započinje 4. faza radova na raskrižju Medulinske ceste i Valdebečkog puta. Za vrijeme izvođenja radova privremena regulacija prometa regulira se semaforskim uređajima na dijelu Medulinske ceste te se na dijelu Valdebečkog puta promet odvija u jednom smjeru i to s Medulinske ceste prema Valdebeku. Također, predviđeno je privremeno autobusno stajalište javnog gradskog prijevoza u Modrušanovom prilazu, neposredno prije raskrižja s Ulicom Jasne Crnobori, budući da autobusi Pulaprometa nastavljaju voziti obilazno.

Završetak radova predviđen je 21. svibnja 2022. godine, a od 23. svibnja 2022. godine uslijedila bi 5. faza radova na Medulinskoj cesti. Za vrijeme izvođenja radova privremena regulacija prometa regulira se semaforskim uređajima.

Navedeni radovi vezani su za izgradnju sustava javne odvodnje i vodoopskrbe na području naselja Dolinka, Valdebek i Busoler. 

Tijekom izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa kroz više faza, sukladno potrebi izvođenja radova kako je prethodno navedeno, te se mole sudionici u prometu na dodatan oprez i poštivanje prometne signalizacije.

Završetak radova predviđa se 11. lipnja 2022. godine.

Odgovori

Pin It on Pinterest