Uživajte u svjetskome prvenstvu na Karolini!

Ponukani ranijim odličnim reakcijama i velikim odazivom građana Pule. a samim time i ogromnom promocijom grada za vrijeme javnih prijenosa utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na velikom ekranu za vrijeme Svjetskog prvenstva u Brazilu (2014.), Europskog prvenstva u Francuskoj (2016.) te Svjetskog prvenstva u Rusiji (2018.), Grad Pula i ove će godine svojim sugrađanima i gostima grada ponuditi jednu od najatraktivnijih lokacija za praćenje utakmica „vatrenih“ na Svjetskom prvenstvu čiji je domaćin Katar.

Zbog održavanja manifestacije „Advent u Puli“, pulsko navijačko središte bit će pulska Karolina, u podnožju pulske Arene tako da će Puljani ponovno imati izvrsnu lokaciju za praćenje utakmica hrvatske nogometne reprezentacije na SP-u. Puljani i gosti moći će susrete pratiti putem velikog LED ekrana veličine 4,5 x 2,5 metra, uz popratni glazbeni program.

„Pozivam sve građanke i građane Pule da se kao i za vrijeme prijašnjih velikih natjecanja okupimo u našoj gradskoj navijačkoj zoni te u dobrom raspoloženju bodrimo naše nogometaše. Već smo više puta pokazali koliko navijačko srce imamo, dosadašnja organizacija bila je izvrsna, navijanje na zavidnoj razini i vjerujem da će tako biti i sada. Poslali smo puno puta izvrsne slike iz Hrvatske u svijet i ne sumnjam da ćemo ovaj navijački dio posla i ovaj put odraditi kako treba“, poručio je gradonačelnik Filip Zoričić.

Ovogodišnje 22. izdanje Svjetskog nogometnog prvenstva održat će se od 20. studenoga do 18. prosinca. Hrvatska reprezentacija svoju prvu utakmicu igra u srijedu, 23. studenoga od 11,00 sati ujutro po našem vremenu, a prvi protivnik Hrvatske je Maroko. Drugu utakmicu na SP-u Hrvatska igra protiv Kanade u nedjelju, 27. studenoga od 17,00 sati, dok treći susret u skupini F Hrvatska igra protiv Belgije u četvrtak, 1. prosinca od 16,00 sati.

U slučaju prolaska skupine prenosit će se i ostale utakmice u kojima igraju „vatreni“.

„Vjerujem da će prijenosi, kao i uvijek do sada, biti zanimljivi ne samo našim sugrađanima, već i gostima našega grada. Uostalom, slika Arene prije četiri godine, kada je finale SP-a u Rusiji između Francuske i Hrvatske pratilo gotovo 14 tisuća gledatelja, obišla je cijeli svijet te je s pravom rečeno da je to bilo „drugo najbolje mjesto za gledanje finala“, izjavio je inicijator projekta, novinar Hine Daniel Sponza koji je pozvao sve ljubitelje nogometa da dođu u što većem broju na Karolinu i time postanu dio velikog nogometnog spektakla.

Odgovori

Pin It on Pinterest