Ugostiteljskim objektima odobrena mogućnost produženja radnog vremena za vrijeme 70. Pulskog filmskog festivala

Odlukom gradonačelnika Filipa Zoričića od 28. lipnja 2023. godine ugostiteljskim objektima u Puli smještenim na području koje zatvaraju sljedeće ulice: Flaciusova ulica, Ulica Riva, Ulica Starih statuta, Flavijevska ulica, Trg na mostu, Trinajstićeva ulica od broja 1 do broja 7, Kukuljevićeva ulica, Rakovčeva ulica, Mletačka ulica, Trg Republike, Vergerijeva ulica i Arsenalska ulica brojevi 1, 3 i 5, te ugostiteljskim objektima smještenim s obje strane navedenih ulica, odobrava mogućnost produženja radnog vremena od 06:00 do 03:00 sata sljedećeg dana, u razdoblju od 15. do 23. srpnja 2023. godine, za vrijeme održavanja 70. Pulskog filmskog festivala.

Trgovačkom društvu PLETER-USLUGE iz Zagreba,  za ugostiteljski objekt „MOZART“ koji posluje u Leharovoj ulici br.1 u Puli, odobrava se produženje radnog vremena dana 16. i 22. srpnja 2023. godine od 06:00 do 04:00 sata sljedećeg dana.

Radno vrijeme na ljetnoj terasi uz ugostiteljski objekt prati poslovanje ugostiteljskog objekta, uz obvezu ugostitelja da se pridržava odredbi Zakona o zaštiti od buke  i propisa koji reguliraju javni red i mir.

Odgovori

Pin It on Pinterest