Grad Pula-Pola objavio Javni poziv za financiranje programa i projekata javnih potreba u djelatnostima socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstva u 2024. godini  

U ponedjeljak, 11. rujna 2023. godine Grad Pula-Pola objavio je Javni poziv za financiranje programa i projekata javnih potreba u djelatnostima socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstva u 2024. godini.

Grad Pula-Pola poziva ustanove te ostale pravne i fizičke osobe u djelatnostima socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstva s djelovanjem na području Grada koje programom obuhvaćaju osobe s prebivalištem u gradu Pula-Pola da se prijave za financijsku podršku programa/projekata.

Pravo prijavljivanja programa na ovaj Poziv nemaju udruge i ostale organizacije civilnog društva koje su upisane u registar neprofitnih organizacija za koje će Poziv biti objavljen nakon donošenja Proračuna Grada Pula-Pola za 2024. godinu sukladno Uredbi Vlade Republike Hrvatske o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.

Rok za podnošenje prijava je do 29. rujna 2023. godine.

Javni poziv za financiranje programa i projekata javnih potreba u djelatnostima socijalne skrbi, zdravstva i javnog zdravstva u 2024. godini s pripadajućim obrascima nalazi se na poveznici: https://www.pula.hr/hr/novosti/natjecaji-i-nadmetanja/detail/25891/javni-poziv-za-financiranje-programa-i-projekata-javnih-potreba-grada-pula-pola-u-djelatnostima-socijalne-skrbi-zdravstva-i-javnog-zdravstva-u-2024-godini/, te u rubrici Upravni odjel za društvene djelatnosti i mlade/Obavijesti, odnosno na poveznici:

https://www.pula.hr/hr/uprava/upravni-odjeli-i-sluzbe/upravni-odjel-za-drustvene-djelatnosti-i-mlade/obavijesti/.

Odgovori

Pin It on Pinterest