NIJE PAPUČAR NEGO JE KRETEN, ZAPAMTITE TO!

Piše: Sonja Sabol

Ima muškarca koji se u prvom mahu prave veoma prijatni, dobri, srdačni dok ne nalete na neku koja im raz*** cijeli sistem u glavi, tada postanu kreteni. Zapravo oni i jesu papučari i kreteni dok se ne dokaže suprotno. (vješti glumci, preformansi i manipulacije)            

 ,,Zar si morala na sebe staviti tako kratku haljinu? ” ,,Ajde ti malo na dugačko da prošetaš.” Neka vam glasi odgovor, laički rečeno. Žena za sebe vrlo dobro zna koliko je i kada je što dopušteno. Prava žena zna sve!(Pravoj ženi nikada nemoj govoriti što da radi) Muškarci koji su papučari oni su uvijek  hladnog pogleda, sretni da budu u vašoj blizini ali ta blizina ih istovremeno plaši jer su potpuno nesigurni u sebe.                 

Imaju nisku toleranciju samopoštovanja prema sebi i zbog toga kada se pojavi neki problem ili mala nesigurnost to im još više poljulja samopouzdanje. U suštini suprotno muškarcu koji je dobar  nailazimo na kretena koji je zapravo nesposoban zbog svoje unutrašnje neuravnoteženosti. To su uvijek oni egotriperi s naglaskom JA SAM, TAJ SAM, LIJEP SAM, a ono hrenovka u plitkom tanjuru.

Muškarac koji je nesiguran je mino bacač koji bombe svojih isfrustriranih spika baca svuda oko sebe i po sebi. Ne primjećuje on vašu ljepotu jer ste vi za njega strahota, vaš stil je njemu napadan a vaša osobnost mu je nešto s čime se ne može nositi, tada nastaje problem kada se iz  entuzijastične i vidom velike dobričine pretvori u sablasnog kretena koji ne zna kako više sa vama niti sa samim sobom. Onda krenu one ”pametne manipulacije” – ,,Znaš ja tebi želim samo najbolje, moraš izgledati kao dama.” ili tipa ,,Ovo ti super stoji ovako puno bolje izgledaš.” A Vi na sebi imate vreću nalik vreći krumpira.                 

 Prvi znak manipulacije se uvijek svodi na odabir odjeće. Kada krenu rasprave oko oblačenja, zamislite da vi njemu prigovorite kako vas ne zna svući kad treba i zadovoljiti kako treba, pa tada bi nastalo rušenje njegova samopouzdanja kao rušenje zgrada ”Blizanci” u New York-u. Takvi muškarci kao prvo nisu zreli, nedostaje im socijalnih i komunikacijskih vještina, vole kontrolu, veoma su posesivni i ljubomorni. Naravno poanta nije da skinete sve sa sebe i šetate gradom kao nudista ali ako ste mlada djevojka, žena, dopustite sebi slobodu  oblačenja po svojem nahođenju. Uredu je biti drugačiji i sasvim je uredu pokazati svoju mladost jer nismo vječno mladi, ljepota je prolazna.( Samo naprijed)                                    

U mladosti treba znati uživati. S kretenom nikada nećete moći uživati u njegovu prisustvu te će vas s vremenom samo sputavati. Na kraju će vas dočekati uvrede i omalovažavanja a sve samo zbog njegove nesigurnosti. ,,Been on that road, so…”

Ako znate što radite samo hrabro i odvažno jer kako bi rekao američki sleng( u prijevodu nije me briga)” I DON’T GIVE A FUCK.” Jer na kraju udate se, rodite djecu, tko zna gdje vas životni put odvede i kakvi vas problemi snađu. Imati svoj čvrsti stav, određenu mjeru i dozu u stilu, neprikosnoven karakter je odlika iznimne hrabrosti. Tada se papučari sklanjaju s puta jer znaju da ne mogu ”driblati” po svom. Tada mu jedino priliči da ode mami doma na ručak te ostatak dana provede doma gledajući  ”Televisa presenta”, uz čašu vina i pokoji kolačić sreće jer sreće nikad dosta, pogotovo kretenima !

,,Kretenizam je uobičajen usudim se reći klasičan, a klasiku nikada nisam voljela, zapravo to mi je DEMODE. Uvijek biram ekstravagantno, pa čak i plitke tanjure… dok plitke muškarce ne mogu smislit.”

Odgovori

Pin It on Pinterest