MUŠKARCI KOJI SU OSTAVILI NADU DA JOŠ UVIJEK IMA GENTLEMEN-A

Piše: Sonja Sabol

Kulturni, prijazni, normalni i dobri, muškarci kakvih treba biti više. Ovaj svijet je zaslužio da bude vođen ljudima dobrog srca a ne promiskuitetnim seratorima, nemoralnim glumcima, egoističnim manipulatorima i ovisnicima s lažnim identitetom. Takvih je na izvoz. Muškarac koji sebe gleda superiorno kao Boga kojem nitko ne može ništa je nesigurno biće. Kada vidite muškarce koji se slikaju za Instagram, Facebook i ostale društvene mreže skroz ”ufilmani”, onda znajte da nešto zasigurno ne štima. Osim ako u pitanju nije posao blogger-a, modela, ili je riječ o poznatoj ličnosti…  Slikanje iz jedne poze gdje drži čašu vina ,do druge  gdje pozira kao da je došao na snimanje novog izdanja Harper’s BAZAAR. Ponašanje koje odaje naznake ogromne nesigurnosti, takvi muškarci pretežno čekaju da se  žene prve jave. Don Huan 21. st., plitak, bez imalo smisla za humor. Zreo muškarac se ponaša kao muškarac a ne ženski spolni organ. Žene sjetite se, vaginu imate ne treba vam muškarac koji je p***! Takvi su najbrži u bijegu kada dođe do problema, jer se ne znaju nositi sa životnim okolnostima. Život nije story, život nije okinuta slika, život je surov, prelijep i ujedno te uči da budeš čovjek!

  1. ,,Satima sam pokušavao smisliti što da joj napišem u poruci.” Ruže koje su poslane u drugi grad djevojci koja mu se svidjela. Na njegovu licu moglo se iščitati da je ushićen, želio je ostaviti dobar dojam i uspio je ! Uvijek vedra duha, nikada namrgođen, uvijek vodi računa kako se ostali oko njega osjećaju, trudi se svakome ugoditi, osjeti kada je netko loše volje… Brižan, prijateljski nastrojen i veoma obziran.
  • ,,Ti si cura koju treba znati držati na dlanu.Muškarac koji je uvijek spreman pomoći, pružiti podršku i ohrabriti. Dobar, skroman iako mu je život omogućio da može imati što god poželi. Nimalo arogantan ili bezobrazan, već sasvim normalan i pristojan.
  • ,,Od tebe sam također naučio neke stvari.” Muškarac koji primakne stolicu dok ustajete, koji drži vrata dok izlazite, kaput koji vam pridrži pri ulasku toaleta…Vjeruje u vaše snove i podržava vas. Smije se vašim šalama i tako odaje znak da vas cijeni i poštuje! On je uvijek tu da o vama kaže samo najbolje.

Nemojte se zavaravati da nema više pravih muškaraca, itekako ih ima. Ova kolumna ide u čast njima. Muškarci koji se igraju sa vama i vašim osjećajima su pretežno iskompleksirani, ukoliko vam se i svide, takve samo iskoristite onako kako bi oni željeli vas, u krevetu.  Na kraju , Race utrke može svatko voziti dok Formula 1 je samo jedna.

Zahvaljujem se Ivanu B., Borisu S.  i Mariu K. što su bili i ostali muškarci s pravim manirima. Bravo dečki !

Odgovori

Pin It on Pinterest