Objavljene kandidacijske i zbirne liste za predstojeće izbore za članove vijeća mjesnih odbora

Izborno povjerenstvo za provedbu izbora za članove vijeća mjesnih odbora Grada Pula – Pola objavilo je na službenim web stranicama Grada Pula – Pola pravovaljane kandidacijske i zbirne liste za izbor članova vijeća mjesnih odbora. 

Na predstojećim izborima za članove vijeća 16 mjesnih odbora predložene su ukupno 74 liste u svim mjesnim odborima i ukupno 684 kandidata. Svoje liste u svim mjesnim odborima predložili su koalicijska lista koju čine ISTARSKI DEMOKRATSKI SABOR (IDS) ISTARSKA STRANKA UMIROVLJENIKA – PARTITO ISTRIANO DEI PENSIONATI (ISU-PIP) ISTARSKI LABURISTI (IL), zatim SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA HRVATSKE (SDP) te HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA (HDZ). MOŽEMO! – POLITIČKA PLATFORMA (MOŽEMO!) izlazi u 7 mjesnih odbora, DOMOVINSKI POKRET u 4 i SOCIJALDEMOKRATI u jednom mjesnom odboru. Nezavisnih lista predloženo je ukupno 14 u 11 mjesnih odbora.

Kandidacijske i zbirne liste na hrvatskom i talijanskom jeziku objavljene su na web stranicama Grada Pula – Pola i dostupne su na poveznici:

https://www.pula.hr/hr/o-puli-pola/izbori/izbori-za-clanove-vijeca-mjesnih-odbora-2024/

Podsjetimo, izbori za članove vijeća svih 16 mjesnih odbora na području Grada Pula – Pola održat će se 18. veljače od 7:00 do 19:00 sati, i na njima će građani birati 7, 9 ili 11 članova vijeća pojedinog mjesnog odbora.

Odgovori

Pin It on Pinterest